Jaarplanner 2019

Jaarplanner 2019

Ten eerste het afscheid van Christina 12-02-2019:

We repeteren gewoon met wat Christina heeft voorbereid. Na de repetitie wordt, geleid door Eva, in een kring om Christina heen afscheid genomen en zullen we gezamenlijk Christina  bedanken voor haar tijd bij Korenbloem en haar ons afscheidscadeau overhandigen.

 

Onze nieuwe dirigent Mariano Boglioli 19-02-2019

Wij zijn als bestuur heel blij met onze nieuwe dirigent. Mariano heeft een indrukwekkend CV en wij denken dat hij heel goed aanvoelt wat Korenbloem voor koor is en is onze verwachting dat hij ons naar een hoger level kan tillen.

 

Vrijeschool Korendag zaterdag 25 mei 2019

In Tiel en wordt georganiseerd door Alalies, altijd een leuke en inspirerende dag.

Ieder jaar organiseert een vrijeschoolkoor deze vrijeschoolkorendag (afgelopen jaar waren wij dat!) waarbij er ongeveer 8 tot 10 koren samenkomen om elkaar te laten horen wat ze zingen en zoal doen. Gezellig, inspirerend en verbonden…

 

Overweging eigen juni concert

We overwegen in juni een eigen zomerconcert te organiseren op een mooie locatie, denk bijvoorbeeld aan de Oudhoornse Kerk…of dit haalbaar is gaan we verder uitwerken.

 

Jaarvergadering

 

Archeon Korendag zondag 13 oktober 2019

We doen graag weer mee met deze gezellige dag in Archeon. 

 

Jubileum uitvoering van toneelgroep SPOT zaterdag 12 oktober.

De toneelgroep SPOT bestaat dit jaar 35 jaar en wil een toneeluitvoering geven met daarin ook zang en dans. De regisseur Kees Roes heeft ons gevraagd hierin mee te doen. We hebben dat vijf jaar geleden ook gedaan toen SPOT 30 jaar bestond en dat was een leuke ervaring. We hebben volgende week een oriënterend gesprek met Kees hierover want we willen wel, als we meedoen, dat wat we zingen past in ons optreden-repertoire van Archeon. Onze zang zal geïntegreerd worden in het spel en we zullen lopend en zingend over het podium ons moeten bewegen.

 

Kerst project 2019, weekend van 14 en 15 december.

Ook dit jaar willen we weer een mooi kerstproject op de planken gaan zetten. Waarbij de eerste voorkeur uitgaat naar zaterdag 14 december, maar hou voorlopig ook zondag 15 december vrij.

 

Kerstwandeling 2019

Ook hopen we er op dat dit jaar weer de kerstwandeling door Alphen wordt georganiseerd en dat we weer gevraagd worden om hier aan mee te doen.