Overzicht 2019

12 februari 2019 afscheid van dirigent Christina Völtl:

Na de repetitie met Christina Völtl wordt afscheid genomen in een kring om Christina heen. Geleid door Eva wordt Christina door ons gezamelijk bedankt voor haar tijd bij Korenbloem en is haar ons afscheidscadeau overhandigd.

19 februari 2019 verwelkomen we dirigent Mariano Boglioli:

Als bestuur zijn wij heel blij met met het vinden van onze nieuwe dirigent  Mariano Boglioli, hij  heeft een indrukwekkend CV en wij denken dat hij heel goed aanvoelt wat Vocaal Ensemble Korenbloem voor koor is en onze verwachting is dat hij ons naar een nieuw niveau kan tillen.

Vrijeschool Korendag zaterdag 25 mei 2019

In Tiel en wordt georganiseerd door Alalies, altijd een leuke en inspirerende dag.

Ieder jaar organiseert een vrijeschoolkoor deze vrijeschoolkorendag (in 2018 waren wij dat!) waarbij er ongeveer 8 tot 10 koren samenkomen om elkaar te laten horen wat ze zingen en zoal doen. Gezellig, inspirerend en verbonden…

Eigen concert in Juni is omgezet in een gezellig samenzijn met zang.

De intentie was in juni een eigen zomerconcert te organiseren op een mooie locatie, bijvoorbeeld in de Oudhoornse Kerk…omdat dit niet tijdig haalbaar was is gekozen voor een feestelijke afsluiting met een barbeque.

Archeon Korendag zondag 13 oktober 2019

Korenbloem heeft met plezier deel genomen aan deze gezellige dag in Archeon. 

Jubileum uitvoering van toneelgroep SPOT zaterdag 12 oktober,  ging helaas zonder ons koor door.

De toneelgroep SPOT bestaat 35 jaar in 2019 en heeft een toneeluitvoering geven met daarin ook zang en dans. De regisseur Kees Roes heeft ons gevraagd hierin mee te doen. Bij het 30 jaar bestaan van SPOT hebben we meegedaan en het was een leuke ervaring. Er is een oriënterend gesprek met Kees geweest echter, om mee te doen moet dat wat we zingen passen in ons optreden-repertoire van Archeon.

Kerst project 2019 op 14 december.

Ook dit jaar willen we weer een mooi kerstproject op de planken gezet op zaterdag 14 december.

Kerstwandeling 2019, helaas vervallen.

Ook hopen we er op dat in 2019 weer de kerstwandeling door Alphen wordt georganiseerd en dat we weer uitgenodigd worden om hier aan mee te doen.